Frederiksberg Bladets chefredaktør, Jesper Gisli.
Frederiksberg Bladets chefredaktør, Jesper Gisli. - Foto: Martin Sørensen

Nye og bedre tider på Frederiksberg Bladet

OPGRADERING. En ekstra journalist på redaktionen og stor relancering af avisen i næste uge.

GLÆD DIG: I næste uge relanceres Frederiksberg Bladet. Ikke alene vil avisen få et mere nutidigt og indbydende grafisk design. Vi vil også dreje på de journalistiske håndtag, og byde på endnu mere lokalpatriotisme og meget mere lokal begejstring i spalterne.

Frederiksberg Bladet har i en menneskealder været den lokale avis og det lokale samlingspunkt. Det vil vi også være i fremtiden. Men det kræver udvikling, det kræver kræfter, og det kræver et meget tæt samarbejde med hele Frederiksberg.

Udviklingen har vi allerede sat i gang her på avisen. Dels har vi tilført ekstra kræfter i skikkelse af journalist Chili Djurhuus, som fremover vil bidrage med ekstra tyve timer i redaktionen her på Frederiksberg Bladet – og dels vil vi med et nyt manifest give et løfte til jer læsere om, hvad I kan forvente fra vores side. Dette manifest løfter vi sløret for i næste uge.

Relanceringsfest

Når vi relancerer Frederiksberg Bladet på tirsdag 1. oktober, bliver det selvfølgelig gjort med lidt ramasjang, som det sig hører og bør. Og du, kære læser, er naturligvis inviteret med. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tirsdag 1. oktober vil vi uddele det nye Frederiksberg Bladet i morgentrafikken og i eftermiddagstrafikken i lokale trafikknudepunkter.

Men endnu vigtigere: Kl. 17.00 inviteres alle læsere og andre nysgerrige med til vores pop-up event et hyggeligt sted på Frederiksberg. Her kan du møde avisens medarbejdere, og garanteret også dine naboer – og vi byder naturligvis på den nye avis, ’en goodiebag for en god historie’ og lidt til ganen.

Hold øje med minby.dk/frederiksberg og Frederiksberg Bladets Facebook-side på tirsdag 1. oktober, hvor vi fra morgenstunden vil afsløre, hvor vi samme dag kl. 17.00 inviterer til relanceringsfest.

Du kan godt glæde dig. Det gør vi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Pianist Alexander Ventegodt og oboist Caroline E. S. Savickien spiller i Frihavnskirken 29. september.

Østerbro: Duokoncert med klaver og obo

Vibenshus Fritidshjem er en af de selvejende fritidshjem, der skal ændres til en kkfo, hvis politikerne vedtager forslaget. Men der er ingen planer om lukning. Foto: Thomas Frederiksen

Børneområdet: Forældre kæmper for fritidshjem