Glæd dig til Valby Bladet og Kgs. Enghave Bladet trækker i nye klæder fra næste uge.
Glæd dig til Valby Bladet og Kgs. Enghave Bladet trækker i nye klæder fra næste uge. - Foto: Benedicte Lorenzen

Glæd dig til meget mere Valby og Sydhavnen

UDVIKLING. Valby & Kgs. Enghave Bladet står over for en stor relancering, som vi har knoklet med i månedsvis. Nu er vi næsten klar til offentliggørelse, og det skal vi naturligvis fejre sammen med jer – vores læsere.

Chefredaktør

GLÆD DIG: I næste uge relanceres Valby Bladet og Kgs Enghave Bladet. Ikke alene vil avisen få et mere nutidigt og indbydende grafisk design. Vi vil også dreje på de journalistiske håndtag, og byde på endnu mere lokalpatriotisme og mere lokal begejstring i spalterne.

Valby & Kgs Enghave Bladet har i en menneskealder været den lokale avis og det lokale samlingspunkt. Det vil vi også være i fremtiden. Men det kræver udvikling, det kræver kræfter, og det kræver et meget tæt samarbejde med hele begge bydele.

Når vi relancerer Valby & Kgs Enghave Bladet på tirsdag den 1. oktober, bliver det selvfølgelig gjort med lidt ramasjang, som det sig hør og bør. Og du, kære læser, er naturligvis inviteret med. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Det sker på tirsdag

Tirsdag 1. oktober vil vi uddele den nye Valby & Kgs Enghave Bladet i morgentrafikken og i eftermiddagstrafikken i lokale trafikknudepunkter i begge bydele.

Men endnu vigtigere: Alle læsere og andre nysgerrige inviteres med til vores pop-up events i Sydhavnen kl.16.00 og i Valby kl.17.00. Her kan du møde avisens medarbejdere, og garanteret også dine naboer – og vi byder naturligvis på den nye avis, ”en goodiebag for en god historie”, og lidt til ganen.

Hold øje med Valby & Kgs Enghave Bladets Facebookside og minby.dk på tirsdag den 1. oktober, hvor vi fra morgenstunden, vil afsløre hvor vi samme dag kl.16 og kl.17.00 inviterer til relanceringsfester i Sydhavnen og i Valby.

Du kan godt glæde dig. Det gør vi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Personlig guidebog til København præsenteres hos Wachers

Sarah, Ella, Johannes og Vilhelm står md det bred sm de har sendt til kultur- og fritidsborgmester Fransiska Rosenkilde (Å) FOTO: PRIVAT

Børn i indre by tør ikke gå ud fra deres opgang på grund af fulde folk fra bar