Nørrebro/Nordvest Bladet relanceres 1. oktober, og i den forbindelse kan du komme med til avisens pop-up event.
Nørrebro/Nordvest Bladet relanceres 1. oktober, og i den forbindelse kan du komme med til avisens pop-up event. - Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Like 👍

Glæd dig til meget mere Nørrebro og Nordvest

jesper@minby.dk

GLÆD DIG: I næste uge relanceres Nørrebro/Nordvest Bladet. Ikke alene vil avisen få et mere nutidigt og indbydende grafisk design. Vi vil også dreje på de journalistiske håndtag og byde på endnu mere lokalpatriotisme og meget mere lokal begejstring i spalterne.

Nørrebro/Nordvest Bladet har i en menneskealder været den lokale avis og det lokale samlingspunkt. Det vil vi også være i fremtiden. Men det kræver udvikling, det kræver kræfter, og det kræver et meget tæt samarbejde med begge bydele.

Når vi relancerer Nørrebro/ Nordvest Bladet på tirsdag den 1. oktober, bliver det selvfølgelig gjort med lidt ramasjang, som det sig hør og bør. Og du, kære læser, er naturligvis inviteret med. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tirsdag den 1. oktober vil vi uddele det nye Nørrebro/Nordvest Bladet i morgentrafikken og i eftermiddagstrafikken i lokale trafikknudepunkter.

Men endnu vigtigere: Alle læsere og andre nysgerrige inviteres med til vores pop-up event kl. 16.00. Her kan du møde avisens medarbejdere, og garanteret også dine naboer, og vi byder naturligvis på den nye avis, ’en goodiebag for en god historie’, og lidt til ganen.

Hold øje med Nørrebro/Nordvest Bladets Facebook-side og minby.dk på tirsdag den 1. oktober, hvor vi fra morgenstunden vil afsløre, hvor vi samme dag kl. 16.00 inviterer til relanceringsfest.

Du kan godt glæde dig. Det gør vi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jesper Gisli

Om journalisten Jesper Gisli

Chefredaktør i Hovedstadens Mediehus på tværs af alle vores udgivelser i København og på Frederiksberg.
Jeg går altid forrest, når det gælder begejstring, fællesskaber og den nære historie, der betyder noget.

Vibenshus Fritidshjem er en af de selvejende fritidshjem, der skal ændres til en kkfo, hvis politikerne vedtager forslaget. Men der er ingen planer om lukning. Foto: Thomas Frederiksen

Børneområdet: Forældre kæmper for fritidshjem

Klumme: Arbejdende forældre af Vesterbro og mariekiks med tandsmør