- Foto: PR-foto

Hyldestkoncert til Kim Larsen

VESTAMAGER: Søndag 29. september, klokken 16.00-18.00, kan du få et genhør med nogle af de største hit fra den folkekære musiker Kim Larsen. Denne dag åbner Kulturzonen, Nøragersmindevej 90, dørene til en et-års mindekoncert med Danmarks bedste Larsen-kopi – Lune Carlsen.

Med sin hyldest til Kim Larsen ligger Lune op til en medrivende, elskelig og forrygende oplevelse for alle der kender til nogle af de gode gamle hits – mon ikke de fleste kan synge med på et enkelt eller to numre.

Entréen til koncerten er 100 kroner og billetter købes på www.kulturzonen.net/tilmelding. Skulle der være ledige billetter på dagen, sælges disse i døren. Kulturcaféen holder også åbent på dagen med drikkevarer og snacks. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

KCC-direktør John Hansen (th.) overrækker prisen til Gert Helsholt fra Den Kinesiske Butik i Rosengården.

‘City Spirit’ i Rosengården: Ny pris til Den Kinesiske Butik

Den gode fredagsstemning i Tivolis Food Hall bliver nu garneret med sprød dj-musik.

Dj-musik til maden: Nu bliver fredagene ekstra festlige i Tivoli Food Hall