Foto: Martin Sørensen
Foto: Martin Sørensen

Glæd dig til meget mere Vanløse

BEGEJSTRING. Vanløse Bladet relanceres, og det fejrer vi sammen med læserne. Sæt kryds i kalenderen på tirsdag 1. oktober.

GLÆD DIG: I næste uge relanceres Vanløse Bladet. Ikke alene vil avisen få et mere nutidigt og indbydende grafisk design. Vi vil også dreje på de journalistiske håndtag, og byde på endnu mere lokalpatriotisme og meget mere lokal begejstring i spalterne.

Vanløse Bladet har i en menneskealder været den lokale avis og det lokale samlingspunkt. Det vil vi også være i fremtiden. Men det kræver udvikling, det kræver kræfter, og det kræver et meget tæt samarbejde med hele Vanløse.

Når vi relancerer Vanløse Bladet på tirsdag den 1. oktober, bliver det selvfølgelig gjort med lidt ramasjang, som det sig hører og bør. Og du, kære læser, er naturligvis inviteret med. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tirsdag den 1. oktober vil vi uddele den nye Vanløse Bladet i morgentrafikken og i eftermiddagstrafikken i lokale trafikknudepunkter.

Men endnu vigtigere: Kl.17.00 inviteres alle læsere og andre nysgerrige med til vores pop-up event et hyggeligt sted i Vanløse. Her kan du møde avisens medarbejdere, og garanteret også dine naboer – og vi byder naturligvis på den nye avis, ”en goodiebag for en god historie”, og lidt til ganen.

Hold øje med Vanløse Bladets Facebookside på tirsdag den 1. oktober, hvor vi fra morgenstunden, vil afsløre hvor vi samme dag kl.17.00 inviterer til relanceringsfest.

Du kan godt glæde dig. Det gør vi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
86-årige Asta Noomie Jørgensen har skrevet sange og digte, siden hun var 7-8 år gammel, og det er da også en sang om metroen, som gør, at det er hende, der skal klippe snoren til indvielsen af metrostationen på Frederiksberg Allé. Selv en mundharmonika kan hun spille på, når der skal lidt løjer i hverdagen.

Et 86-årigt digtersind: »Det er en uforskammethed at kede sig«

Jesper Antonius Wolters ved Marmorkirkens Station, som han åbner på søndag.

Jesper åbner Marmorkirken Station