Chefredaktør Jesper Gisli var tidligere på året på guidet tur rundt på Vesterbro. Nu er tiden kommet til at relancere avisen. Tag med til vores relanceringsfest i næste uge.
Chefredaktør Jesper Gisli var tidligere på året på guidet tur rundt på Vesterbro. Nu er tiden kommet til at relancere avisen. Tag med til vores relanceringsfest i næste uge. - Foto: René Mølskov

Elsker 😍

Avisen relanceres: Glæd dig til meget mere Vesterbro

UDVIKLING. Vi relancerer Vesterbro Bladet og fejrer det med jer – sæt kryds i kalenderen 1. oktobet klokken 17.00

Glæd dig: I næste uge relanceres Vesterbro Bladet. Ikke alene vil avisen få et mere nutidigt og indbydende grafisk design. Vi vil også dreje på de journalistiske håndtag, og byde på endnu mere lokalpatriotisme og meget mere lokal begejstring i spalterne.

Vesterbro Bladet har siden 1930 været den lokale avis og det lokale samlingspunkt. Det vil vi også være i fremtiden. Men det kræver udvikling, det kræver kræfter, og det kræver et meget tæt samarbejde med hele bydelen.

Når vi relancerer Vesterbro Bladet på tirsdag den 1. oktober, bliver det selvfølgelig gjort med lidt ramasjang, som det sig hør og bør. Og du, kære læser, er naturligvis inviteret med. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tirsdag den 1. oktober vil vi uddele det nye Vesterbro Bladet i morgentrafikken og i eftermiddagstrafikken i lokale trafikknudepunkter.

Men endnu vigtigere: Alle læsere og andre nysgerrige inviteres med til vores pop-up event i kl.17.00. Her kan du møde avisens medarbejdere, og garanteret også dine naboer – og vi byder naturligvis på den nye avis, ”en goodiebag for en god historie”, og lidt til ganen.

Hold øje med Vesterbro Bladets Facebookside og minby.dk på tirsdag den 1. oktober, hvor vi fra morgenstunden, vil afsløre hvor vi samme dag kl.17.00 inviterer til relanceringsfest.

Du kan godt glæde dig.

Det gør vi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jesper Gisli

Om journalisten Jesper Gisli

Chefredaktør i Hovedstadens Mediehus på tværs af alle vores udgivelser i København og på Frederiksberg.
Jeg går altid forrest, når det gælder begejstring, fællesskaber og den nære historie, der betyder noget.

Politiet har efterforsket på stedet i flere timer, siden de fik anmeldelsen om eksplosionen hos Øens Wok klokken 3.21 i nat.

Natlig eksplosion på thairestaurant

Hvordan skal Østerbro udvikles de næste 12 år? Giv dit input onsdag aften. Foto: Martin Sørensen

Dialogmøde om Østerbro er onsdag