Det er på denne strækning af Østerbrogade, at der nu er vejarbejde.
Det er på denne strækning af Østerbrogade, at der nu er vejarbejde. - Foto: Thomas Frederiksen

Flere heller på Østerbrogade

Sikkerhed: Københavns Kommune går i gang at etablere flere heller på Østerbrogade mellem Slagelsegade og Classensgade for at skabe bedre trafiksikkerhed og fremkommelighed. Arbejdet forventes at være færdigt midt i oktober.

Arbejdet omfatter anlæg af tre sideheller og tre midterheller.

Trafikken forventes at blive opretholdt på Østerbrogade i hele anlægsperioden. For at kunne udføre arbejdet er kommunen nødsaget til midlertidigt at inddrage p-pladser. Antallet af fremtidige parkeringspladser vil dog være uændret.

For at anlægsarbejdet kan begrænses til fire uger, udføres arbejdet i både dag- og aftentimerne indtil klokken 22.. Teknik- og Miljøforvaltningen vil i tæt dialog med de udførende entreprenører sørge for at minimere generne mest muligt, oplyser kommunen. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hvis de har lyst til at bruge en hel eftermiddag på at grave et hul og kigge på en regnorm, så må de gerne det

Forsiden til bogen, som kan købes på Christianias kunstgalleri Gallopperiet eller hos boghandlere.

Fristadens farverige dekoratør