Smukke, grafiske linjer i Dragørs nye svømmehal. Foto: Anne-Marie Dahl
Smukke, grafiske linjer i Dragørs nye svømmehal. Foto: Anne-Marie Dahl

NU åbner Dragør Svømmehal

DRAGØR: Dragør Svømmeklub var vist tidligere orienteret om en anden åbningsdato, men nu skulle det være ganske vist:

Dragørs nye svømmehal ved Hollænderhallen åbner og indvies officielt fredag 27. september klokken 15-18.15 med musikalsk indslag fra Dragør Musikskole, taler fra borgmesteren og udvalgsformænd, og har man husket badetøjet, kan man hoppe i baljen og teste den nye svømmehal kl. 16.15-18.15, hvor der er 30 minutters gratis prøvetur for alle – der kan blive ventetid, hvis mange møder op, advarer kommunen.

I weekenden lørdag-søndag bliver der almindelig åbningstid klokken 8-14 – på www.hollaenderhallen.dk kan du se alle øvrige åbningstider.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ejeren Hans Henriksen - med blomster - og cykelmekanikeren Christian Skov Zacho - med diplom - er kåret til Månedens Østerbrobutik. Bagerst: filialdirektør i Danske Bank Østerbro: Christian Snegaard Andersen, annoncekonsulent på Østerbro Avis: Lene Johnsen og journalist Thomas Frederiksen.

Nogen gange får kunderne en vittighed med på vejen – også om mandagen

Efter ønske fra ama‘rkanerne er der bryllupsbanko på Ørestad Bibliotek.

Bryllupsbanko på biblioteket