Inger Rosenstrøm tog prisen som sidste måneds bedste nabo. Hvem skal have den i denne måned?
Inger Rosenstrøm tog prisen som sidste måneds bedste nabo. Hvem skal have den i denne måned? - Foto: Anja Berth

Er din nabo lige så sød som Inger?

PRIS. Husk at nominere din nabo til næste månedes bedste nabo i Vanløse. Vi giver en prægtig champagne og en flot omtale i avisen.

NABOSKAB: Inger Rosenstrøm fra Morsøvej 11 er typen, der med et stort smil tager imod pakker og breve, når folk i opgangen ikke er hjemme. Eller som kommer op med frikadeller, fordi hun midt i farsen løb tør for løg og måtte låne et par af overboen.

Hun er også typen, der gerne passer naboens børn og som aldrig er sur eller trist.

Derfor var hun nomineret til Vanløse Bladets pris ’Vanløses Bedste Nabo’ og vandt prisen og en flaske champagne. Historien nåede helt ind på Radio 24Syv, hvor Anders Lund Madsen i sit program Fedeabes Fyraften interviewede Inger Rosenstrøm om hendes liv og hendes generøse naboskab. Det kom der 18 hyggelige minutter ud af, som kan høres på Radio 24Syv podcast – mandag 9. september.

Indstil din nabo

Nu har du chanchen for at nominere din nabo til Vanløses Bedste Nabo. Det gør du ved at skrive en indstilling til os gerne krydret med sjove anekdoter. Du skal være sikker på. at din nabo gerne vil overraskes med god champagne og uanmeldt besøg af en journalist med blok og kamera. Du skal også selv være indstillet på selv at komme i avisen.

Vi glæder os til at høre alle jeres historie, så udvælger vi septembers bedste nabo.

Den bedste nabo honoreres med en flaske dyr og god champagne samt en tur i spalterne og et billede med indstilleren. Vi glæder os til at høre alle jeres fine nabohistorier på abe@minby.dk – deadline 22. september.

PS: Til alle jer, der sidste måned nominerede jeres nabo – I behøver ikke skrive igen – jeres indstilling kommer med i puljen og er altså ikke glemt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Der er borgermøde om det kommende budget i Kedelhallen 1. oktober, alle er velkomne. Arkivfoto: Martin Sørensen

Kom til borgermøde om budgettet

Politiker, skrædder, mor og debattør, Anahita Malakians, skriver nu også restauratør på sit CV. Fotos: Jesper Gisli

Politiker åbner spisested på Nørrebro