Ejeren Hans Henriksen - med blomster - og cykelmekanikeren Christian Skov Zacho - med diplom - er kåret til Månedens Østerbrobutik. Bagerst: filialdirektør i Danske Bank Østerbro: Christian Snegaard Andersen, annoncekonsulent på Østerbro Avis: Lene Johnsen og journalist Thomas Frederiksen.
Ejeren Hans Henriksen - med blomster - og cykelmekanikeren Christian Skov Zacho - med diplom - er kåret til Månedens Østerbrobutik. Bagerst: filialdirektør i Danske Bank Østerbro: Christian Snegaard Andersen, annoncekonsulent på Østerbro Avis: Lene Johnsen og journalist Thomas Frederiksen. - Foto: Tonny Hansen

Like 👍

Nogen gange får kunderne en vittighed med på vejen – også om mandagen

Cykelmarkedet på Østerbrogade 103 er kåret til Månedens Østerbrobutik for det høje humør og den gode service, som der er i butikken.

PRIS: »Jeg er nødt til at være imødekommende, og så har jeg en helvedes god form for humor,« siger indehaveren af Cykelmarkedet på Østerbrogade 103, Hans ’Købmand’ Henriksen med et smil.

Cykelforretningen er kåret til Månedens Østerbrobutik, som uddeles af Østerbro Avis og Danske Bank.

I Cykelmarkedet møder kunderne både højt humør og god service.

»Jeg kan godt lide at tale med folk, og mange får en vittighed med på vejen, også om mandagen,« lyder det fra Hans ’Købmand’ Henriksen.

Christian Skov Zacho er cykelmekaniker og har været i Cykelmarkedet i 18 år.

For ham er ærlighed vigtigt, siger han, når han bliver spurgt om, hvorfor folk sætter pris på Cykelmarkedet og vil gøre den til månedens butik.

»Jeg prakker ikke folk noget på, som ikke er nødvendigt. Og så er det vigtigt at gøre sig umage med reparationer og være godt med prismæssigt,« siger han.

Det var cykelinteressen, som førte ham ind i jobbet, men for Christian Skov Zacho er kontakten med kunderne, det som han holder mest af ved jobbet.

»Jeg kan godt lide både at stå i butik og at reparere cykler. Jeg kan godt lide at hygge om kunderne og gøre dem glade fremfor at være i et lukket rum og kun reparere cykler,« siger han.

Månedens Østerbrobutik bliver uddelt syv gange i år af Østerbro Avis og Danske Bank Østerbro. De syv vindere deltager i konkurrencen om at blive årets butik på Østerbro, hvor vinderen modtager 10.000 kroner.

Læs mere om Månedens Østerbrobutik i Østerbro Avis og på Minby.dk på tirsdag.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Inger Rosenstrøm tog prisen som sidste måneds bedste nabo. Hvem skal have den i denne måned?

Er din nabo lige så sød som Inger?

Smukke, grafiske linjer i Dragørs nye svømmehal. Foto: Anne-Marie Dahl

NU åbner Dragør Svømmehal