Illustration: Steen Malberg.
Illustration: Steen Malberg.

Lokal kunstner viser sine pandaer til østerbroerne

KUNST: I weekenden 21. og 22. september afholder foreningen Kunst2100 arrangementet ’Åbne Døre 2019’, hvor østerbroerne kan komme på besøg hos bydelens kunstnere og se, hvad de arbejder med for tiden.

I den forbindelse vil der blandt andet være mulighed for at besøge Steen Malbergs tegnestue i Halsskovgade lørdag og søndag kl. 11-17.

Her vil tegneren vise sine malerier og tegninger af naturen og forskellige dyr fra zoologiske haver, som er hans speciale.

Steen Malberg vil blandt andet fremvise sine tegninger og akvareller af forskellige bjørne og ikke mindst pandaer fra flere europæiske zoologiske haver.

Steen Malberg har tegnet pandaer i zoologiske haver i Berlin, Madrid og Wien – og nu også i København. Men han har også andre dyr på tegnebrættet. Sidste år fik Steen udgivet en serie med forskellige zoo-dyr, der er lavet af kortmappe, tryk og magneter.

De sidste par somre har han opholdt sig på Christiansø på Bornholm og Lofoten i Norge, hvor der blev malet flittigt – disse akvareller vises for første gang.

Alle er velkomne til at kigge forbi og se Steen Malbergs seneste værker. Der er kaffe på kanden til arrangementet.

Se hele programmet for de åbne døre her nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Er sosuen blevet læge ?

Alle 6. klasser indtager Frederiksberg Stadion i morgen for at afprøve forskellige sportsgrene.

Skololympiske Lege hele fredagen