Som det ses på billedet er tagterrassen og altanerne tæt på lejlighederne i boligforeningen Stjernen. Foto: Chili Djurhuus
Som det ses på billedet er tagterrassen og altanerne tæt på lejlighederne i boligforeningen Stjernen. Foto: Chili Djurhuus

Larm fra studerende er rykket fra tagterrasse til altaner

KOLLEGIELARM. Unge, der fik pålæg om øjeblikkeligt at stoppe med at larme på deres tagterrasse, har nu flyttet festen ud på deres altaner.

MARIENDALSVEJ: »The noisy behavior must stop immediately without any further notice. We must make it clear clear to all you tenants if we receive any further complains we have no other choice, than to close the access to the terrace immediately.» (Oversat: «Den støjende opførsel skal stoppe øjeblikkeligt uden yderligere varsel. Vi gør det klart for jer alle, at hvis vi modtager yderligere klager, har vi ikke noget andet valg end at lukke adgangen til terrassen med det samme.»)

Sådan står der blandt andet i en mail til de 174 studerende der bor på kollegiet på Mariendalsvej 57 fra Københavns Universitets Boligfond (KUB) . I en tidligere artikel beskrev Frederiksberg Bladet, hvordan naboerne til kollegiet på Mariendalsvej 57 oplevede en gennemgribende larm fra tagterrassen tilhørende kollegiet. Efter artiklen og flere naboklager indskærpede KUB i en mail overfor de studerende, at de øjeblikkeligt skulle stoppe med at larme på tagterrassen. Larmen er nu flyttet ud på altanerne.

HISTORIEN KORT

  • I en tidligere artikel har Frederiksberg Bladet skrevet om en gennemgribende larm fra tagterrassen tilhørende kollegiet på Mariendalsvej. Efter Frederiksberg Bladets artikel samt beboerklager har Københavns Universitets Boligfond (KUB) i en mail indskærpet overfor de studerende, at de øjeblikkeligt skal stoppe med at larme på tagterrassen. Larmen er nu flyttet ud på altanerne.

Larm fra altanerne

Ifølge Henrik Birch der bor i naboejendommen, Stjernen, er larmen rykket fra tagterrassen til altanerne. Han fortæller, at der var meget uro – natten til lørdag d. 14 september. I en sms skriver han, at flere naboer forsøgte at råbe beboerne op – uden held. En video Henrik Birch har sendt til redaktionen bekræfter larmen.

Ophævelse af lejekontrakt

Ifølge Søren Peter Hvidegaard Jensen fra KUB, tager de klagerne seriøst. Han skriver i en mail til redaktionen.

»Der skal ikke herske tvivl om, at de skal efterleve husordenen. Sker det ikke kan det i sidste ende resultere i, at vi må ophæve lejeaftalen for dem som overtræder husordenen. Vi skal inden for kort tid have et møde med beboerne i anden anledning og der vil vi tage problemet op.«

Københavns Universitets boligfond gør i et brev til de studerende , at de øjeblikkeligt skal stoppe med at larme på tagterrassen. Larmen er nu flyttet ud på altanerne.

Københavns Universitets boligfond gør i et brev til de studerende , at de øjeblikkeligt skal stoppe med at larme på tagterrassen. Larmen er nu flyttet ud på altanerne. – Foto: Foto: Screenshot brev fra Københavns Universitets boligfond som beboerne har modtaget

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Lørdag 21. september kommer EM i Tetris til Østerbro

»Det er som skak på speed«: EM i tetris kommer til Østerbro

Cityringen har ingen mobildækning.

Københavns nye metro har ingen mobildækning