Indvielse af Nørrebros nye bibliotek

BØGER: Igår onsdag blev det nye bibliotek i Nørrebrohallen indviet med blandt andet popcorn, balloner og borgmestertale.

INDVIELSE: Fremtidens boglån på Nørrebro har fået ny adresse. Bydelens bibliotek er nemlig flyttet ind i Nørrebrohallen.

Biblioteket åbnede i august, og igår onsdag blev det officielt indviet med musik, workshops, litteratur og festlige indslag.

Selve indvielsen stod kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (Alt.), for. Hun glæder sig over, at bydelens borgere har fået nye, flotte biblioteksfaciliteter:

»Jeg synes, det er virkelig stort, når vi formår at forvandle vores gamle, historiske bygninger til nye tidssvarende kulturhuse. Denne gamle sporremise har et helt fantastisk rum, der tager sig virkelig flot ud som et bibliotek, og som skaber de perfekte rammer for fordybelse og kreativitet for husets gæster.«

Folkebibliotekerne løfter en række helt særlige opgaver, siger Franciska Rosenkilde:

»Bibliotekerne er noget af det allerfineste, vi har – både som by og samfund. Biblioteket er et sted, hvor verden åbner sig op. Og så er det et sted, hvor man kan finde ro i en til tider fortravlet hverdag – ligesom man gennem læseklubber kan opleve meningsfulde fællesskaber. Jeg har den største respekt for alle de gode indsatser og arrangementer, bibliotekerne er ramme om, « siger borgmesteren.


SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Audika på Finsensvej inviterer til gratis høretest 26. september.

Hver sjette borger lider af høretab

Er sosuen blevet læge ?