Cityringen har ingen mobildækning.
Cityringen har ingen mobildækning. - Foto: Arkiv/Martin Sørensen

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Københavns nye metro har ingen mobildækning

Københavns nye metro, Cityringen, der åbner om 10 dage, har ingen mobildækning på store dele af strækningen, skriver Politiken. Det vil altså sige, at det ikke vil være muligt for passagerer i metroen at ringe 112, hvis de befinder sig på de dele af strækningen, hvor der ikke er dækning.

Den manglende dækning fremgår af et brev, som store teleselskaber i dag har sendt til Metroselskabets ejerkreds – transportministeren, Københavns og Frederiksberg Kommune.

Den manglende mobildækningen skyldes byggeriets forsinkelser – en færdig installation af et velfungerende mobilnet er flere gange blevet udskudt på grund af byggeriets forsinkelser.

Direktør for Teleindustrien, Jakob Willer, håber, at netdækningen i vil være sikret inden årsskiftet, udtaler han til Politiken. Hvorvidt det er forsvarligt at åbne metrobyggeriet inden da, kan han ikke svare på – det må myndighederne afgøre.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Som det ses på billedet er tagterrassen og altanerne tæt på lejlighederne i boligforeningen Stjernen. Foto: Chili Djurhuus

Larm fra studerende er rykket fra tagterrasse til altaner

Turistbusserne har gennem mange år skabt trafikale problemer i Toldbodgade.

To borgmestre melder klart ud: Turistbusser skal ud af Indre By