Lørdag 21. september kommer EM i Tetris til Østerbro
Lørdag 21. september kommer EM i Tetris til Østerbro - Foto: Mik Eskestad/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix.

»Det er som skak på speed«: EM i tetris kommer til Østerbro

GAMING: Det velkendte Tetris-spil, der af mange betragtes som verdens største tidsrøver, lever i bedste velgående, og lørdag 21. september skal det afgøres, hvem der kan kalde sig for Europamester i tetris, som er et af de mest populære computerspil gennem tiderne.

Turneringen bliver afholdt på Enigma på Øster Allé 1 og løber af stablen fra fredag til lørdag, hvor spillerne skal dyste på den klassiske Nintendo 8-bit-maskine og den originale Game Boy.

Ifølge Chrisstoffer Daniel Paluszewski, der er med til at arrangere stævnet, kan deltagerne se frem til en intens oplevelse.

»Det er som skak på speed. Det kræver en ekstrem koncentration for at følge med på det niveau, de bedste spiller på. Samtidig kræver det en evne at gøre plads til det ukendte – at have en fornemmelse for, hvilke brikker der kommer i spil løbende,« lyder det fra arrangøren.

Alle kan stille op, men det er kun de allerbedste, der vil være at finde i finalerne lørdag, hvor publikum på storskærm eller internet-streaming kan følge den hektiske kamp. Det er desuden at gratis at komme ind til stævnet, hvis du bare ønsker at se på.

Mesterskabet arrangeres af CTEC (Classic Tetris European Championship), Bip Bip Bar og ENIGMA – museum for post, tele og kommunikation.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Østerbro Tømmerhandel er blevet nomineret til prestigefyldt vækstpris.

Tømmerhandel indstilles til fornem pris

Som det ses på billedet er tagterrassen og altanerne tæt på lejlighederne i boligforeningen Stjernen. Foto: Chili Djurhuus

Larm fra studerende er rykket fra tagterrasse til altaner