Friløbet finder sted søndag 22. september på Østerbro Stadion.
Friløbet finder sted søndag 22. september på Østerbro Stadion. - Foto: Foto: Martin Sørensen

Sur 😠

Friløbet – nu med både gang og løb

Løb: Søndag 22. september kan du løbe eller gå på smukke Østerbro-ruter, der går forbi seværdigheder, i forbindelse med Friløbet 2019. I år er Friløbet 100 procent foreningsejet med den lokale klub KIF som arrangør. Udover det er der i år kommet et helt nyt tiltag i samarbejde med Hjerteforeningen: En gårute. Gåruten er på en dansk mil, 7,532 kilometer. Ruten starter på Østerbro Stadion, går ned ad Classensgade, forbi Gefionspringvandet, gennem Kastellet og tilbage igen. Løbet, der er på 10 kilometer, går hele vejen til Amalienborg langs havnen og på vej tilbage forbi Søerne. For hver tilmeldte går 20 kroner til Hjerteforeningen. Klokken 9.30 sendes løberne afsted af Wilson Kipketer, og klokken 9.35 sendes de gående afsted af Anna Holm. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

En særligt træ i Søndermarken er blevet udsat for hærværk for anden gang.

Hærværk på træer i Søndermarken igen

Audika på Finsensvej inviterer til gratis høretest 26. september.

Hver sjette borger lider af høretab