Ny tech-festivalen ‘DigiDays’har ramt Frederiksberg. Foto: Biblioteket Frederiksberg.
Ny tech-festivalen ‘DigiDays’har ramt Frederiksberg. Foto: Biblioteket Frederiksberg.

Ny tech-festival på Frederiksberg

TEKNOLOGI: Teknologi fylder mere og mere i danskernes hverdag, og den kan du opleve frem til 19. september på Hovedbiblioteket på Falkoner Plads. Den har fået navnet DigiDays og ung som gammel kan komme og blive klogere på alt fra droner til virtual reality.

Onsdag 18. september er der teknologimesse for alle aldersgrupper, og her kan man prøve kræfter med alt fra droner til robotter.

Senere på aftenen bliver det så politisk, for her inviterer festivalen på ”digitalt topmøde”, hvor lokalpolitikere og eksperter skal diskutere digitale muligheder på Frederiksberg.

Torsdag 19. september står programmet på digital læring for børn og forældre, hvor man kan få gode råd til, hvordan du og dit barn håndterer dilemmaer som sikkerhed og online-mobning.

Som afslutning på festivalen kan du desuden prøve at programmere en drone, ligesom du kan høre mere, hvad ”dark net” er.

Festivalen er arrangeret af non-profit organisationen Coding Pirates i samarbejde med Biblioteket Frederiksberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Udendørs Fitness Center, Sortedamssøen, olie på lærred.

København udstilles som olie på lærred

Her ses en vielse fra foråret i Sct. Matthæus Kirke, hvor 16 par blev viet til drop in-bryllup.

Gift på nul komma fem: Vesterbro-kirke tilbyder lynbryllup