Lokale spejdere fra FDF F7 gav den gas med andre unge på seniorfestival i det jyske.
Lokale spejdere fra FDF F7 gav den gas med andre unge på seniorfestival i det jyske. - Foto: Pr-foto: Thomas Heie Nielsen

Unge spejdere gav den gas på festival

UNGE: Ikke færre end 1.500 FDF spejdere var forleden samlet på festival, der var fyldt med musik, leg og fællesskab. Der var tale om FDF Seniorfestival på Kongeådalsvejen Efterskole mellem Vejen og Rødding, som fandt sted 13.-15. september, hvor blandt andet 18 spejdere fra Frederiksberg, der var med.

En af deltagerne var Karoline Baumgarten fra FDG F7, der fortæller

»Det er en anderledes FDF-oplevelse, fordi man frit kan deltage i det, som man har lyst til sammen med enten kredsen eller ens andre venner fra FDF.«

De mange aktiviteter var et hit hos de unge fra FDF F7 fra Frederiksberg lige fra diskoteltet til speeddating og musik med Benal fra scenen.

Seniorfestivalen blev afholdt for 15. gang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Formand for Sundbyernes Grundejerfællesskab, Erhardt Franzen viser fire fliser på Agerlandsvej, der er lagt for blot 14 dage siden, og to er allerede knækket. »Fliserne og materialet under lever ikke op til danske standarder, så fliserne er ustabile, knækker og vil synke ned over tid,« siger han.

Grundejerforeninger kritiserer TDC for sjusket nedgravning af fibernet

Det grønne ser alligevel ud til at kunne fortsætte på taget i Æbeløgade.

Godt ny for taglandbrug: Østergro står nu til redning