Elsker 😍 Like 👍

Bæredygtigt vaskeri i boligforening

ØBROHUS: Tirsdag 17. september bliver den røde snor klippet over til et nyt vaskeri i boligforeningen Øbrohus på Jagtvej.

Og det er ikke hvilken som helst vaskeri. Det er et sted, hvor miljøet tænkes med, og der spares mest muligt på strømmen, og maskinerne skal larme mindst muligt. Derudover er det også et sted, hvor den sociale bæredygtighed er i centrum, og folk meget gerne må kigge forbi vaskeriet, selvom de ikke skal vaske. Der vil både være en kaffeautomat, og der kan læses Østerbro-nyheder på en skærm. este lige nu, så skiftes de i starten af 2020, til de allernyeste så snart de ruller af samlebåndet.

Øbrohus vil gerne se bestyrelsesformænd for andre almene boliger på Østerbro, der kan kigge forbi og blive inspireret. De kan kontakte de frivillige i Øbrohus, for et besøg, på afdelingsbestyrelsen@hotmail.com eller tlf. 60672078.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Lørdag d. 21. september er der World Clean Up Day i 157 lande. På lørdag d. 21. september fra 10 - 12 kan du være med til at rydde op på Frederiksberg. Eventen starter foran Frederiksberg Centret. Foto: Pixabay

World Clean Up Day på lørdag foran Frederiksberg Centret

Bessie Johanson er blandt de kunstnere, der udstiller på Galleri Naif til udstillingen ‘Hurmortilskud til hverdagen’.

Oplev farvestrålende kunst på Galleri Naif