Skuespiller Nicolas Bro, der forestod den officielle indvielse af ‘Superhelten’ ville gerne have haft en tilsvarende legetøjsbutik, da han var barn.
Skuespiller Nicolas Bro, der forestod den officielle indvielse af ‘Superhelten’ ville gerne have haft en tilsvarende legetøjsbutik, da han var barn. - Foto: Anders Pollas

Nicolas Bro slap Superhelten fri

LEGETØJ. Skuespiller Nicolas Bro, der lige nu er aktuel i TV 2‘s krimiserie ‘DNA’, forestod lørdag den officielle indvielse af legetøjsbutikken ‘Superhelten’.

INDVIELSE: Der var trængsel i og udenfor butikken på H.C. Ørsteds Vej 32, da Nicolas Bro lørdag klippede båndet og indviede legetøjsforretningen ’Superhelten’.

Butikkens indehaver, Benjamin Lund Preisler Herbst, har netop fejret 20-års jubilæum som legetøjshandler og har i forvejen en butik på Østerbro.

Også på Frederiksberg er der to etager med legetøj til alle aldre og foruden et nøje udvalgt sortiment af legetøj, gemmer der sig en bankboks i butikkens kælder fuld af superheltefigurer i alle afskygninger (lokalerne har tidligere rummet en bank).

»Vi er kendt for vores personlige service og store viden om Harry Potter, superhelte, tegnefilm og alt fra det magiske univers,« siger Benjamin Lund Preisler Herbst og fortsætter:

»Vi har længe haft lyst til at åbne en butik mere og har hele tiden drømt om det skulle være på Frederiksberg, som vi holder meget af, og som vi mener kunne bruge en legetøjsbutik mere.«

Bros drømmebutik

Skuespiller Nicolas Bro glædede sig over at få æren af at indvie en butik »som jeg ville have ønsket eksisterede, da jeg var barn og havde forelsket mig i superhelte.«

Efter Bros tale talte de mere end 100 fremmødte ned fra – ikke fra ti men fra én, for der var jo ingen grund til at trække det ud, når der var slushice, popcorn og et indendørs trælegehus, der ventede.

»Hele dagen strømmede det til med børn og voksne, der gik på opdagelse i butikken og gjorde åbningen til en festlig dag. Vi føler os taget utrolig godt imod og glæder sig til at blive en del af lokalmiljøet,« slutter Benjamin Lund Preisler Herbst og tilføjer, at ’Superhelten’ i næste måned lancerer et nyt website, der indeholder et univers med videoer med blandt andre Christian Fuhlendorff og Jonas Schmidt, som dykker ned i superheltenes verden.

– Foto: Anders Pollas

Der er opbygget et trælegehus inde i selve butikken.

Der er opbygget et trælegehus inde i selve butikken. – Foto: Anders Pollas

– Foto: Anders Pollas

– Foto: Anders Pollas

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kom i godt humør og skab din egen humørdukke på Solvang Bibliotek. Foto: PR foto

For børn: Giv dit humør en makeover på værksted

Formand for Sundbyernes Grundejerfællesskab, Erhardt Franzen viser fire fliser på Agerlandsvej, der er lagt for blot 14 dage siden, og to er allerede knækket. »Fliserne og materialet under lever ikke op til danske standarder, så fliserne er ustabile, knækker og vil synke ned over tid,« siger han.

Grundejerforeninger kritiserer TDC for sjusket nedgravning af fibernet