‘The Clean House‘ er en del af Krudttøndens efterårsprogram. Foto: PR foto
‘The Clean House‘ er en del af Krudttøndens efterårsprogram. Foto: PR foto

Græd af grin til ‘The Clean House’

Serridslevvej: Fra torsdag 19. september til søndag 6. oktober kan du opleve komedien ’The Clean House’ fra Down The Rabbit Hole Theatre på Krudttønden. »Ryd din kalender og gør dig klar til at grine så meget, at du græder,« skriver teatergruppen i en pressemeddelelse. ’The Clean House’ har skandinavisk præmiere og er skabt af dramatikeren Sarah Ruhl. Stykket handler om den unge, portugisiske komiker Matilde, der tager til USA. Hun finder hurtigt ud af, at det ikke fungerer at fortælle jokes på portugisisk. Det ender med, at hun begynder at gøre rent i Lanes hjem, og alt begynder at trævle. Matilde forsøger at finde på den perfekte joke. En joke, der er så god, at man græder, når man hører den. Stykket er en fortælling om ægteskabskaos, livet og om at blive forelsket. Det er magisk realisme og en romantisk kliché. Stykket er på engelsk, og billetter kan købes på Teaterbilletter.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bootleg Overkill fyrer op for Bruce Springsteen fest 20. september. Foto: PR foto

The Boss‘ 70 års på Krudttønden

Lars Græsborg Mathiasen i kontoret på Vesterbro, hvor Kongressen.com holder til og optager tv- og podcastindslag.

Amagerkansk blik på amerikanere