Ta‘ de høje hæle på, når der skal booktalkes om kvindeliv og drikkes cocktails. Foto: Ørestad Bibliotek
Ta‘ de høje hæle på, når der skal booktalkes om kvindeliv og drikkes cocktails. Foto: Ørestad Bibliotek

Chick Lit og cocktails på Crowne Plaza

Ørestad Boulevard: Torsdag 19. september klokken 19 til 21 er der booktalk på Crowne Plaza i Ørestaden – lige ved metroen. Boooktalken er især for kvinder, da aftenen kommer til at bestå af anbefalinger af de bedste bøger om kvindeliv. Der skal dog ikke kun lyttes til bogsnak. Undervejs vil der være smagsprøver på drinks fra hotellets bar. »Vi garanterer god chick litteratur og en hyggelig aften med flotte bogpræmier til de heldige,« skriver Ørestad Bibliotek, der står bag arrangementet. Det koster 50 kroner at deltage. Arrangementet er et blandt mange andre, der kommer i løbet af efteråret som en del af kulturprogrammet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Foto: Københavns Politi.

Makeover: Din blå politibus skifter ham

En frivillig er ved at sætte et ´SPOR` banner op på væggen til Bryggens Kulturhus. Foto: SPOR

Fokus på senfølger af seksuelle overgreb