Irene Lundbjerg Larsen sidder foran det nye veganske multihus ’Green Love’, der åbner søndag 29. september kl 11.30. Irene blev veganer, da hun i forbindelse med en kræftdiagnose lagde sin livsstil om. Den veganske livsstil giver Irene mere velvære fysisk og psykisk.
Irene Lundbjerg Larsen sidder foran det nye veganske multihus ’Green Love’, der åbner søndag 29. september kl 11.30. Irene blev veganer, da hun i forbindelse med en kræftdiagnose lagde sin livsstil om. Den veganske livsstil giver Irene mere velvære fysisk og psykisk. - Foto: Chili Djurhuus

Vegansk multihus på Godthåbsvej

Godthåbsvej. 29. september åbner der et vegansk multihus med kurser, catering, take away, cafe, og veganske refleksionsaftener.

Nyt vegansk spisested: Hvis du undrer dig over, hvad det er der sker på Godtshåbsvej 142, så har Frederiksberg Bladet været forbi.

På adressen åbner det veganske multihus, Green Love søndag 29. september. Ifølge ejeren Irene Lundbjerg Larsen bliver ’Green Love’ et vegansk multihus med vegansk mad, kurser i vegansk madlavning, cafe og refleksionsaftner, hvor man mødes og snakker om emner der, som udgangspunkt, har fokus på en vegansk livsstil.

»Men det kan også være snakke om andre ting,« siger Irene og præciserer, at man ikke behøver at være veganer for at kigge forbi.

Green Love

»Green Love referer til kærligheden til grøntsagerne, den grønne livsstil- og omstilling,« siger Irene og smiler, da Frederiksberg Bladet møder hende midt i ombygningen af lokalerne, der engang har været indisk take away.

Irene Lundbjerg Larsen starter Green Love, da hun vil være med til at udbrede det at spise grøntsager og gøre overgangen mindre udfordrende for de folk, der gerne vil spise mindre kød.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I teaterstykket medvirker Sigurd Barrett, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Eskild Dohn, Martin Klausen, Mikkel Riber og dansere.

Sigurd Barrett fortæller om de græske guder på Østre Gasværk

Jens Ole Christensen står for undervisningen. Pressefoto.

Back to school: Nazaret Kirke underviser i kristendom