Hummelgaard blev i slutningen af juni beskæftigelsesminister i den nuværende S-regering. Foto: Michael Paldan
Hummelgaard blev i slutningen af juni beskæftigelsesminister i den nuværende S-regering. Foto: Michael Paldan

Er kapitalismen blevet for syg?

Vesterbrogade: Beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, gæster Eliaskirken onsdag 18. september klokken 14.30 til en snak om kapitalismen. Efter finanskrisen i 2008 og kæmpe bankskandaler i løbet af de seneste år har beskæftigelsesministeren spurgt, om kapitalismen er gået for langt. Peter Hummelgaard udgav i 2018 bogen ’Den syge kapitalisme,’ hvor han fremsætter en række løsninger på kapitalismens negative konsekvenser. Han skriver blandt andet, at der er brug for nye aftaler mellem grupper, der ønsker sociale fremskridt og et mere retfærdigt samfund. William Salicath, der er præst, assisterer Hummelgaard. Foredraget er gratis.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Skolen på Nyelandsvejs NM-bronzevindere. Fra venstre mod højre er det Andreas Skovgaard, Emil Skovgaard, Asbjørn Vesterkær Slavensky og Kishichiro Kræmmer.

Skak-kvartet sluttede af med NM-bronze

Klumme: Hr. Iversens vinhandel, portvinstønder, ejendomme og retrobobler