Vanløse får mulighed for at juble i pokalturneringen igen, når de gæster Aarhusforstaden Viby. Foto: Steven Knap/ Byrd
Vanløse får mulighed for at juble i pokalturneringen igen, når de gæster Aarhusforstaden Viby. Foto: Steven Knap/ Byrd

Vanløse skal en tur til Viby

FODBOLD: Der venter ikke en stor og attraktiv modstander, som kan give masser af tilskuere på hjemmebane i denne omgang, til gengæld er chancen større for, at Vanløse går videre i pokalturneringen.

I fjerde runde i turneringen er modstanderen nemlig Viby, som man med lidt god vilje kan kalde Aarhus’ svar på Vanløse, et område som primært består af villakvarterer i udkanten af Danmarks næststørste by.

Mens Vanløse har haft Michael Laudrup og Preben Elkjær som medlemmer henholdsvis som en ganske lille dreng og stor teenager, så har Viby haft en tredje af Danmarks store angribere i staben gennem hele hans ungdomstid.

Det drejer sig om EM-helten anno 1992 Flemming Povlsen, som spillede hele sin barndom i Viby IF, som han som 17-årige skiftede til den lokale storklub AGF, som sjovt nok også har postnummer i Viby.

Den aarhusianske forstadskub har dog modsat Vanløse aldrig gjort sig gældende i toppen af dansk fodbold.

Klubben ligger i Danmarksserien, en række under Vanløse. Så bliver bestemt ikke nogen nem opgave. Kampen i det jyske spilles i dagene 24-26. september. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
John Sivebæk, anfører Lars Olsen og Flemming Povlsen lufter EM-pokalen umiddelbart efter 2-0 finalesejren over Tyskland i 1992.

EM-pokalen kommer til Runddelen

19. september afholdes ‘Åbent Kulturhus’ i Valby.

Tag til Åbent Kulturhus i Valby