I de næste 2-3 uger skal træerne på Assistens Kirkegård plejes. Foto: Benedicte Lorenzen
I de næste 2-3 uger skal træerne på Assistens Kirkegård plejes. Foto: Benedicte Lorenzen

Træerne på Assistens skal plejes

Kapelvej: Efter sidste års absurd tørre og varme sommer, har vandmanglen i høj grad påvirket byens træer. Mange træer har haft mange flere visne grene end normalt grundet varmen, og derfor kræver alléen på Assistens Kirkegård en kærlig hånd. Der er et stort arbejde i, at få skåret de døde grene af alléens 150 popler, og det går i gang mandag 16. september og forventes at vare 2-3 uger. Der er spærret, når arbejdet er i gang, så besøgende på kirkegården skal ud på en lille omvej. Københavns Kommune opfordrer til, at alle respekterer gartnerne og skiltene, så arbejdet kan ske sikkert og effektivt.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Marius Hobolth med sin hårdt tilkæmpede guldmedalje.

Sjællandsmester med defekt gearskifter

Festligt ser det ud, når Copenhagen Tweed Ride kører gennem byen. Det sker igen på lørdag.

Gentlemen og mormorstyle: Hyldest til den gode etikette på cykelstien