Rasmus Bredahl er medforfatter til bogen ‘Neurogastronomi’ og er med til sansecirkus i Kogebogeriet.
Rasmus Bredahl er medforfatter til bogen ‘Neurogastronomi’ og er med til sansecirkus i Kogebogeriet. - Foto: PR-foto

Tag til sansecirkus for børn i Kogebogeriet

SMAGSOPLEVELSE: Kunne du tænke dig at vide, hvorfor rødt smager mere sødt? Eller hvorfor mad smager bedre med fingrene? Så kan du tage med, når der bliver holdt sansecirkus for børn i Kogebogeriet 17. september klokken 17-20.

Sansecirkusset afholdes af Rasmus Bredahl, der er medforfatter til bogen ’Neurogastronomi’. Sansecirkusset henvender sig til børn fra 8-12 år, og forældre er velkomne til a sidde i cafeen imens. Efterfølgende er der fællesspisning, som hele familien kan købe billet til.

Billetter til sansecirkus koster 75 kroner, og billetter til fællesspisning koster 75 kroner. De kan købes via ’madbillet.dk’, i butikken ellert via mobilepay på 28934. Skriv antal billetter og ‘sansecirkus‘ i kommentarfeltet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
COOPS SKITSEFORSLAG FRA STRANDPARKEN.DK

Der kommer SuperBrugsen på Krudttårnsvej

John Sivebæk, anfører Lars Olsen og Flemming Povlsen lufter EM-pokalen umiddelbart efter 2-0 finalesejren over Tyskland i 1992.

EM-pokalen kommer til Runddelen