19. september afholdes ‘Åbent Kulturhus’ i Valby.
19. september afholdes ‘Åbent Kulturhus’ i Valby. - Foto: PR

Tag til Åbent Kulturhus i Valby

ÅBENT HUS. Valby Kulturhus lukker dørene op for nye samarbejdspartnere

Af North Media Bureau

KULTUR: Valby Kulturhus åbner dørene for nye samarbejdspartnere, når de inviterer til ’Åbent Kulturhus’ 19. september klokken 17.30-20. Det handler om at gøre byens borgere opmærksomme på de muligheder, som Valby Kulturhus tilbyder kulturskabere.

Valby Kulturhus vil gerne være rammen for københavnernes kulturprojekter – både for de grønne og uprøvede, men også for de mere etablerede fællesskaber og kommercielle aktører. Alle, der har lyst til at bidrage til byens kulturelle og kunstneriske udvikling, er velkomne i Valby Kulturhus.

Én gang om året afholdes Åbent Kulturhus, og her vil Valby Kulturhus indgå partnerskaber med kommercielle aktører, der vil være med til at opbygge lokale vækstlag og arbejde med frivillighed som en del af projektet.

»Vi skal være et kulturhus, der både favner lokalmiljøet og skaber de bedst mulige rammer for kulturskabere fra hele byen. Vi håber, at vi med det her arrangement kan tiltrække nogle alsidige kulturaktører, der ser et potentiale i husets rammer,« siger Mia Keinicke, leder af Valby Kulturhus.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men kræver tilmelding, som foregår på billetto.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Vanløse får mulighed for at juble i pokalturneringen igen, når de gæster Aarhusforstaden Viby. Foto: Steven Knap/ Byrd

Vanløse skal en tur til Viby

Copenhagen Half Marathon melder udsolgt: Se ruten her