John Sivebæk, anfører Lars Olsen og Flemming Povlsen lufter EM-pokalen umiddelbart efter 2-0 finalesejren over Tyskland i 1992.
John Sivebæk, anfører Lars Olsen og Flemming Povlsen lufter EM-pokalen umiddelbart efter 2-0 finalesejren over Tyskland i 1992. - Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix

EM-pokalen kommer til Runddelen

NOSTALGI: I forbindelse med Copenhagen Half Marathon på søndag 15. september vil EURO2020 stå klar på Frederiksberg Runddel (lige før 9 kilometer-mærket) til at skabe nogle festlige rammer for både løbere og tilskuere.

For besøgende på Frederiksberg Runddel vil der blandt andet være mulighed for få taget billede med EM-pokalen, ligesom der er gratis popcorn, kaffe og croissanter.

Derudover vil der være forskellige fodboldaktiviteter med spændende præmier – blandt billetter til den udsolgte landskamp i Telia Parken mellem Danmark og Schweiz. Mød desuden den officielle EURO2020-maskot, Skillzy, som på dagen får følgeskab af danske freestylere, der konkurrerer om at blive de to officielle freestylere, der skal stå ved Skillzys side under næste sommers EM-kampe i Telia Parken.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Rasmus Bredahl er medforfatter til bogen ‘Neurogastronomi’ og er med til sansecirkus i Kogebogeriet.

Tag til sansecirkus for børn i Kogebogeriet

Vanløse får mulighed for at juble i pokalturneringen igen, når de gæster Aarhusforstaden Viby. Foto: Steven Knap/ Byrd

Vanløse skal en tur til Viby