Østerbros femte Fitness World er netop åbnet på Østerbro.
Østerbros femte Fitness World er netop åbnet på Østerbro. - Foto: PR-Foto

Fitness World er åbnet ved Østerport

Oslo Plads: Fitness World åbnede et spritnyt træningscenter i mandags på Oslo Plads lige ved den kommende metro Østerport. I spidsen af centret er Emil Lomholdt, der har masser træningserfaring i bagagen. Han glæder sig til at byde medlemmer velkommen. Centret er det femte, der åbner på Østerbro, og med dets 1500 kvadratmeter har medlemmerne rig mulighed for at få pulsen op om det gælder hold, fritræning eller en tur på løbebåndet.

»Vi har glædet os længe til denne dag, så nu bliver det fedt at komme i gang og hjælpe de mange østerbroere med at komme ind i den sunde vane. Udover de traditionelle områder med cardio og frivægt er vi et center med stort fokus på holdtræning,« siger centerchef Emil Lomholdt i en pressemeddelelse. Det nye center kommer til at være åbent fra 5 til 24. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Grønjordssøen er tørlagt igen i år, selv om tørken ikke har været lige så udtalt som i fjor.

Søen på Amager Fælled tørret ud igen i år

KB Crickets nykårede danske mestre. DM-guldet blev sikret via to sejre over ærkerivalerne fra Svanholm.

KB genvinder det danske mesterskab