Festival of Endless Gratitude er scene for anderledes og eksperimenterende kunst. Her ses kunstneren Crank Sturgeon, der optrådte i 2014. Foto: Morten Aagaard.
Festival of Endless Gratitude er scene for anderledes og eksperimenterende kunst. Her ses kunstneren Crank Sturgeon, der optrådte i 2014. Foto: Morten Aagaard.

Festival for eksperimenterende kunst

musik og kunst: Københavns musikalske og kunstneriske kalejdoskop, Festival of Endless Gratitude (FoEG), afholdes for 11. gang i den tidligere togremise, KPH Volume på Enghavevej.

Festivalen præsenterer et genre-nedbrydende og interessant udvalg af kunstnere inden for både musik og kunst.

Årets helt store scoop er Jandek (US), der siden 1978 har udgivet op imod 100 plader af afvekslende og udforskende karakter. Jandek har fra starten været omgivet af meget mystik, for han giver sjældent koncerter og interviews. Men én af kunstnerens sjældne koncerter kommer til at foregå i København i forbindelse med Festival of Endless Gratitude.

Foruden Jandek præsentere FoEG i alt 22 danske og internationale musikere og visuelle kunstnere i høj klasse, der kommer til at udgøre en platform for eksperimenterende nicher og genrer i musikken og kunsten.

En international festival

Festival of Endless Gratitude er en non-profit musik- og kunstfestival, der har fundet sted i både USA og på diverse københavnske venues siden 2007.

Gennem de seneste ti år har festivalen præsenteret alt lige fra store legender som Faust, Roedelius, The Dead C, Arnold Dreyblatt og Charlemagne Palestine til gæster fra de musikalske afkroge. FoEG er støttet økonomisk af ALICE, Statens Kunstfond, Københavns Kommune, RUSK og Kgs. Enghave Lokaludvalg

Festivalen afholdes 12.-14 september på KPH Volume, Enghavevej 80, 2450 København SV. I forslag koster partoutbilletter 320 kroner og endagsbilletter 150 kroner. Du kan læse mere og købe billetter gennem www.foeg.dk. nmb

Kunstneren Miaux optrådte i 2015. PR-foto.

Kunstneren Miaux optrådte i 2015. PR-foto.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Debat: Ja tak til at bevare Valbyparken – nej tak til en festivalplads

Grønjordssøen er tørlagt igen i år, selv om tørken ikke har været lige så udtalt som i fjor.

Søen på Amager Fælled tørret ud igen i år