Foto: Tivoli PR
Foto: Tivoli PR

Pernille Rosendahl bag fyrværkeri

TIVOLI: Sangerinden Pernille Rosendahl har fået til opgave at designe fyrværkerishowet de sidste lørdage i Tivoli. Med det runder hun sommersæsonen af i Tivoli med farveblomster på nattehimlen.

Blandt den musik der kommer til at ledsage hendes tre fyrværkerishows får publikum genhør med sange, som ’Love Will Keep You Warm’, ’The Hurt’ og ’Butterflies’. Pernille Rosendahl er den sidste i rækken af kvinder, der denne sommer har stået bag lørdagsfyrværkerier, der skydes i gang klokken 23.45.

En ny udfordring

Det har været lidt af en udfordring for den ellers erfarne kunstner. Hun er mest kendt for at være frontfigur i gruppen Swan Lee og så kender den brede danske befolkning hende også godt som dommer i X Factor. Siden 2016 har hun været solokunstner og nu har hun altså føjet fyrværkeri-kunst til sin palet.

Ud over Fyrværkerishowet så har Pernille Rosendahl også givet koncert med Tivoli Copenhagen Phil og Tivoli Ensemblet i Tivolis Koncertsal denne sommer, hvor hun havde udvalgt en række sange fra den danske sangskat.

Fyrværkerishowet kan ses i Tivoli lørdag 14. og 21. september. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix.

Ekspert i at være ung? Stil op til Ungeråd

Forældrene på Sankt Johannes Gårdens Fritidshjem er bekymrede for deres børns fremtid

DEBAT: Hvor skal vores børn hen, kære borgmester?