Maria Baldus er klar med bogen »Når skolen er svær«.
Maria Baldus er klar med bogen »Når skolen er svær«.

Lokal forfatter udgiver bog om mistrivsel i skolen

BOGUDGIVELSE: Østerbro-forfatter og stifter af firmaet ’God i Skolen’ Maria Baldus har længe involveret sig i debatten om børns trivsel, og inden længe er hun klar med en ny bog, der sætter fokus på barnets ve og vel i skolen.

Bogen går under navnet ’Når skolen er svær’ og giver råd og vejledning til, hvordan forældre kan hjælpe deres barn til at genfinde glæden ved at gå i skole.

Ifølge forfatteren selv tilbyder bogen ikke ’quickfixes’, men derimod langsigtede løsninger, der tager udgangspunkt i børn og forældres konkrete erfaringer.

Bogen er udkommet på forlaget Frydenlund.

Maria Baldus er flere gange blevet brugt som ekspert hos Go’morgen Danmark, Radio 24syv, Jyllands-Posten og TV2 News. Hun er også forfatter til bogen ’Støt dit skolebarn – en forældreguide’. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Københavns Kommune har besluttet at efterkomme beboernes ønske og udvide fortovet foran deres ejendom i Hans Tavsens Gade, hvor der allerede er anlægsarbejde i gang. Det vil øge afstanden til de parkerede biler, så beboerne kan sove mere trygt om natten.

Bilbrande: Kommunen imødekommer beboeres ønske for at skabe mere tryghed

Galleri Oxholm er klar med en ny udstilling med værker af Ole Aakjær og Sky Kim. Pr-foto

Akvarelmalerne Ole Aakjær og Sky Kim skubber til vores forestillinger om kunst