Galleri Oxholm er klar med en ny udstilling med værker af Ole Aakjær og Sky Kim. Pr-foto
Galleri Oxholm er klar med en ny udstilling med værker af Ole Aakjær og Sky Kim. Pr-foto

Akvarelmalerne Ole Aakjær og Sky Kim skubber til vores forestillinger om kunst

Pile Allé: Fra fredag 13. september til lørdag 5. oktober udstiller Ole Aakjær og Sky Kim akvareller på Galleri Oxholm.

Sammen – i deres duoudstilling ’Pulsating – Multiplied Through Water’ – viser de akvarelmalerier, der skubber til forestillinger om mediets grænser. Ole Aakjærs akvarelværker viser hjertets og menneskekroppens rytmer, og Sky Kim illustrerer vores omgivende energier.

Ole Aakjær er født i 1962 og bor i Vejle. Han er udlært tegner. Sky Kim er oprindelige fra Seoul, men arbejder i dag i New York. Hun har en Master of Fine Arts med honors fra Pratt Institute.

Deres akvarelverdener mødes på Frederiksberg her i efteråret. Udover akvarel har de detaljens arbejde tilfælles. »Aakjær fokuserer på forholdet imellem mennesker og deres forestillingsverden, på skønheden og den tilsyneladende kropslige disharmoni gennem den mangelagede symbolisme. Sky Kims intensive og tidskrævende værker fokuserer på de hypnotiserende og pulserende, organiske hvirvelformer, som deres elegance fremmer både tryghed, svimmelhed hos beskueren,« skriver Galleri Oxholm i en pressemeddelelse. På åbningsdagen, 13. september, vil der være en fernisering fra 18-20, hvor alle er velkomne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Maria Baldus er klar med bogen »Når skolen er svær«.

Lokal forfatter udgiver bog om mistrivsel i skolen

Den stejle vej, hullet asfalt og beplantning, der vokser ud over stien er ifølge forældre til skolebørn ikke tilfredsstillende som skolevej. Foto: René Mølskov

Forælder: »Man forestiller sig ikke, det er et sted skolebørn færdes«