Bingoarrangement ved sidste års sommerfest
Bingoarrangement ved sidste års sommerfest - Foto: FSB/ Beboerprojekt Bispebjerg

Sommerfest for hele Nordvest

BYFEST: Sommeren går så småt på hæld og derfor skal den en sidste gang i år fejres med manér. Fredag 13. september inviterer Beboerprojekt Bispebjerg, Ungekulturhuset, Områdefornyelse Nordvest og Bispebjerg Lokaludvalg i Nordvest til sommerfest for hele familien på pladsen foran Smedetoften 14. Anledningen er at hylde fællesskabet og sammenholdet i Nordvestområdet.

Der er planlagt en hyggelig dag med leg, spil, konkurrencer, musik, fællesspisning og meget mere. Deltagere kan opleve Nordvests fritidsliv og se hvad man kan lave i de forskellige fritidsklubber. Der vil desuden være en lang række sjove aktiviteter for hele familien. Da festen afholdes fredag den 13., er der også sørget for lidt gys til dem, der tør at begive sig ned i den uhyggelige gyserkælder under Ungekulturhuset. Dagens program, som starter klokken 14.00, kan findes på Facebook under begivenheden ’Sommerfest på Smedetoften’. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Den stejle vej, hullet asfalt og beplantning, der vokser ud over stien er ifølge forældre til skolebørn ikke tilfredsstillende som skolevej. Foto: René Mølskov

Forælder: »Man forestiller sig ikke, det er et sted skolebørn færdes«

Historiefestival: Fodbold, spionage og DDR