For tredje år i streg er der Valby Games.
For tredje år i streg er der Valby Games. - Foto: Foto: Michael Paldan

Valby Games indtager Hafnia Hallen

Julius Andersens Vej: Onsdag 11. september klokken 15 til 19 løber Valby Games af stablen i Hafnia Hallen. Eftermiddagen begynder med en fælles opvarmning klokken 15. Herefter er der alt det sport, du kan drømme om: Beach soccer, baseball, floorball, rulleskøjter, kampsport, dans, håndbold og meget mere. Der vil være gratis drikkedunke, frugt og müslibarer til de første 400 deltagere, og så er det desuden gratis at deltage. Efter arrangementet giver alle sportsforeningerne tre gange træning, så man kan snuse lidt til forskellig sport. Valby Games er arrangeret af Områdefornyelsen Kulbanekvarteret, Idrætsprojektet, SURF Valby, KSSK – Speed Stacking, Floorball Club Copenhagen, Fremad Valby, FISKEN – Fritidsjobformidling, Fritidscenter Ydre Valby og Hafnia Hallen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Har du brug for at rejse til efteråret?

B.93¿s kvinder er suveræne i toppen.

B.93 er suverænt tophold