‘Fødsel sygdom død’ udstilles hver aften på RoofTop, der er et lysskilt på Ingerslevsgade.
‘Fødsel sygdom død’ udstilles hver aften på RoofTop, der er et lysskilt på Ingerslevsgade. - Foto: Foto: Jesper Fabricius

Sygdomme udstilles på langt lysskilt

Ingerslevsgade: Fra 13. september til 9. oktober udstiller Jesper Fabricius værket ’fødsel sygdom død’ på RoofTop i Den Hvide Kødby. Titlen kommer måske af kunstnerens mange sygdomme, han har haft i sin levetid fra 1957 af, herunderbihulebetændelse, borelia, fodsvamp, fodvorter, forhudsforsnævring, fåresyge, gigt, gonoré, halsbetændelse, hjernerystelse, hold i ryggen, hudsvamp, hæmorider, infektion i sår, influenza, kighoste, kondylomer, kæbehulebetændelse, lichen sclerosus, mavekatar, mæslinger, paradentose, roskildesyge, røde hunde, skarlagensfeber, skoldkopper, springfinger, tømmerlus og tømmermænd. Mellem fødsel og død er der – udover sygdomme – nære relationer, store oplevelser og masser hverdag. Kunstværket skal dog fortolkes frit, hvis man slår vejen forbi RoofTop, der er et 12 meter langt lysskilt hængende på Ingerslevsgade 84. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Carl-Einar Jørgensen da han fratrådte som leder af Nabo-Østerbro i 2012.

Nabo Østerbro i næsten 25 år

I 2017 gik årets skulderklap til Rideklubben på Islands Brygge.

Skulderklappris: Hvem skal gå i »Perlemor«s fodspor?