I 2017 gik årets skulderklap til Rideklubben på Islands Brygge.
I 2017 gik årets skulderklap til Rideklubben på Islands Brygge. - Foto: Michael Paldan.

Skulderklappris: Hvem skal gå i »Perlemor«s fodspor?

HÆDER: For tiende gang vil Amager Vest Lokaludvalg uddele Skulderklapprisen. Sidste år gik prisen til Camilla ‘Perlemor’ Sandahl. Hvem skal gå i »Perlemor«s fodspor i år?

SUNDBY: Hvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg årets ’Skulderklap’ på baggrund af forslag fra folk og foreninger i Amager Vest.

Modtageren skal i særlig grad bidrage til at skabe netværk imellem bydelens borgere, og dermed også har været med til at gøre Amager Vest til et godt sted at bo for alle. Pengepræmien skal gå til at føre det gode arbejde for bydelen videre.

Kandidaten kan både være en person, forening, organisation eller en offentlig/privat virksomhed, der er baseret i Amager Vest – og som har gjort en forskel i bydelen.

I 2018 modtog Camilla ’Perlemor’ Sandahl Årets Skulderklap. Det er hendes legendariske perlepladeværksteder, der sammen med hendes evne til at danne fællesskaber og skabe tryghed har givet hende titlen Perlemor. Hvert barn i Urbanplanen og omegn kender til Camillas smittende engagement i kreative udfoldelse med perler. Camilla er deltidsansat på Hørgården Nærgenbrugsstation, hvor hun tager sig godt af unge lommepengejobbere og arrangerer aktiviteter for områdets beboere.

Tidligere års vindere af Skulderklappet er Marianne Pedersen, Rideklubben på Islands Brygge (2017), Ruth Lerche, Børnekulturpiloterne (2016), Winni Nielsen, Gullfoss (2015), Barnets Blå Hus (2014), Bryggebladet (2013), Skovhjælperne (2012), Ørestad Avis og Bybi (2011), Aktivitetscenteret på Sundholm (2010).

Fristen for at indstille kandidater er mandag 30. september.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
‘Fødsel sygdom død’ udstilles hver aften på RoofTop, der er et lysskilt på Ingerslevsgade.

Sygdomme udstilles på langt lysskilt

Fredag 20. september står den på rund fødselsdag. Billede fra Facebook.

Integrationshuset Kringlebakken fylder 20 år