Henrik Dam Thomsen og Anders Koppel spiller som duo i Sankt Markus kirke 13. september.
Henrik Dam Thomsen og Anders Koppel spiller som duo i Sankt Markus kirke 13. september. - Foto: PR

Koncert i Sankt Markus Kirke

MUSIK: Sankt Markus Kirke inviterer til koncert med cellisten Henrik Dam Thomsen og hammond organisten Anders Koppel. Duen mellem de to er nyopstået og kan opleves 13. september klokken 20. Begge musikere har dog en lang karriere bag sig.

To erfarne musikere

Henrik Dam Thomsen har tidligere været solocellist i DR SymfoniOrkestret og har blandt andet spillet til musikken i Lars von Triers film. Anders Koppel har komponeret utallige værker og har blandt andet en fortid i Savage Rose og Bazaar.

Makkerskabet mellem Henrik Dam Thomsen og Anders Koppel strækker sig over 25 år og har omfattet utallige projekter, men de to har endnu ikke spillet som en duo.

Til koncerten kan publikum opleve et repertoire, der for en stor del vil bygge på Anders Koppels kompositioner, men vil afveksle med mere frie passager og andet musik, som er nøje udvalgt. Der er gratis adgang til koncerten.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
På hjørnet mellem Danasvej og Vodroffsvej ligger Hassinghus. Her koster en parkeringsplads mellem 500.000 og 1.000.000 kroner.

Parkeringsplads på Frederiksberg: En million

Det er to år siden, at der var første spadestik til Kulturcenter Kildevæld, som er en tilbygning til Kildevældsskolen. Centret åbner ikke lige foreløbig.

Østerbro skal have midlertidigt kulturcenter