Som alle andre år kommer klovnen Knud forbi og underholder.
Som alle andre år kommer klovnen Knud forbi og underholder. - Foto: Foto: PR foto

Kom til kvartersfest på Guldbergs Plads

Guldbergs Plads: Lørdag 14. september holder beboere fra KAB og andelsboligforeningerne omkring Guldbergs Plads kvartersfest og loppemarked på Guldbergs Plads fra klokken 12 til 22. Der vil være popcorn, slushice, mad og underholdning for børn såvel som voksne hele dagen. Festlighederne begynder klokken 12, hvor musikken også skrues op og fortsætter til langt ud på aftenen. Alle kunstnerne, der skal spille, er bosat i kvarteret. Der er åben scene fra 20 til 22, hvor alle kan gå op og bidrage med et underholdende indslag. Efter otte år måtte Jagtvejsprojektet lukke, da kommunens støtte ophørte i 2014. Frivillige har siden taget teten og fortsat det populære arrangement, kvartersfesten, år efter år. Nørrebro Lokaludvalg støtter i år arrangementet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fredag 20. september står den på rund fødselsdag. Billede fra Facebook.

Integrationshuset Kringlebakken fylder 20 år

Olof Mellberg blev et kort bekendtskab i spidsen for de blå-hvide.

Op til pokalbraget mod Lyngby: Mellberg fik to måneder på øen