Foto: Christian M. Olsen
Foto: Christian M. Olsen

Blev gift om formiddagen. Spillede showkamp om eftermiddagen

FODBOLD: Lørdag formiddag sagde tidligere målmandstræner i blandt andet Fremad Amager, B 1908 og Kastrup Boldklub, Michael Charpentier ja til sin Mette i Tårnby Kirke. Lørdag eftermiddag deltog Charpentier, der også har en fortid som keeper i B 1908, i en showkamp i Sundby Idrætspark, hvor et B 1908 All Stars-hold mødte et ungdomshold fra klubben. På lægterne sad hele bryllupsfølget i deres stiveste puds og nød bryllupskage og champagne. På billedet ses også brudepigen Alberte. cmo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Den nye motionsplads ved Fasanvejens Metrostation bliver indviet 12. september.

Kom og motioner på ny motionsplads

Festgudstjeneste i Holmens Kirke i anledning af 400 års jubilæet.10

Se billederne: Holmens Kirke fejrede 400 år med festgudstjeneste