Foto: Christian M. Olsen
Foto: Christian M. Olsen

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Blev gift om formiddagen. Spillede showkamp om eftermiddagen

 

FODBOLD: Lørdag formiddag sagde tidligere målmandstræner i blandt andet Fremad Amager, B 1908 og Kastrup Boldklub, Michael Charpentier ja til sin Mette i Tårnby Kirke. Lørdag eftermiddag deltog Charpentier, der også har en fortid som keeper i B 1908, i en showkamp i Sundby Idrætspark, hvor et B 1908 All Stars-hold mødte et ungdomshold fra klubben. På lægterne sad hele bryllupsfølget i deres stiveste puds og nød bryllupskage og champagne. På billedet ses også brudepigen Alberte. cmo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Slæng dig ned i pallemøblerne, der blev indviet med Byttestationens fødselsdag. Men hvordan kan vi sammen skabe endnu mere liv på Helga Larsens Plads? Arkivfoto: Martin Sørensen

Vær med til at skabe mere liv på Helga Larsens Plads

Festgudstjeneste i Holmens Kirke i anledning af 400 års jubilæet.

Se billederne: Holmens Kirke fejrede 400 år med festgudstjeneste