Slæng dig ned i pallemøblerne, der blev indviet med Byttestationens fødselsdag. Men hvordan kan vi sammen skabe endnu mere liv på Helga Larsens Plads? Arkivfoto: Martin Sørensen
Slæng dig ned i pallemøblerne, der blev indviet med Byttestationens fødselsdag. Men hvordan kan vi sammen skabe endnu mere liv på Helga Larsens Plads? Arkivfoto: Martin Sørensen

Vær med til at skabe mere liv på Helga Larsens Plads

ÅBEN PLADS. Det bliver ikke uhyggeligt, men mega hyggeligt, når der er åbent ud(e)hus på Helga Larsens Plads fredag 13. september.

HELGA LARSENS PLADS: Flere bænke og blomster, et soppebassin, loppemarkeder, legetøjsbutikker.

Det er nogle af de mange ønsker til Helga Larsens Plads, som Vanløse Lokaludvalg i de sidste måneder har indsamlet.

Fredag den 13. september klokken 16 til 18 sætter lokaludvalget igen sit telt op på Helga Larsens Plads for at indsamle viden og få flere gode idéer til, hvordan Helga Larsens Plads kan blive mere indbydende.

Borgere med

»Vanløse Lokaludvalg har i mange år arbejdet for Helga Larsens Plads som et grønt åndehul midt i Vanløse. Med vanløseborgernes hjælp håber vi, at vi i fællesskab kan sætte ord på, hvad der skal til for at gøre Helga Larsens Plads attraktiv. Vi har allerede indsamlet mange ønsker, men vil gerne have endnu flere vanløseborgere på banen,«, fortæller Per Stengade, medlem af Vanløse Lokaludvalg.

Udover en god samtale om Helga Larsens Plads, serverer lokaludvalget gratis kaffe, the og vand, og Poul fra Cirkus Panik er inviteret til at vise og fortælle hemmeligheden bag at bygge pallemøbler.

Paniske møbler

Cirkus Panik har netop hjulpet Vanløse Lokaludvalg med at bygge de opstillede pallesofaer og blomsterkasser på pladsen samt den godt besøgte byttestation, der kunne fejre et-års fødselsdag i juni.

»Vi søger både visioner for pladsen, men også ideer til, hvordan pladsen kan tages i brug nu og her uden det store budget. Jeg håber, at en masse vanløseborgere vil drikke en kop kaffe med os og komme med forslag til, hvordan Helga Larsen Plads gøres mere spændende og sjov,« siger Per Stengade på Vanløse Lokaludvalgs hjemmeside.

Arrangementet finder sted på Helga Larsens Plads fredag den 13. september klokken 16 til 18

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Dragør Revyens nye kapelmester Jonas Hinze.

Kapelmester ramt af sygdom, men revy reddet på målstregen

Foto: Christian M. Olsen

Blev gift om formiddagen. Spillede showkamp om eftermiddagen