Fredag 20. september står den på rund fødselsdag. Billede fra Facebook.
Fredag 20. september står den på rund fødselsdag. Billede fra Facebook.

Integrationshuset Kringlebakken fylder 20 år

RUND FØDSELSDAG: Integrationshuset Kringlebakken fylder 20 år, og i den anledning afholder huset et jubilæumsarrangement fredag 20. september kl. 15, hvor der vil være flere forskellige indslag.

Blandt andet kommer socialborgmester Mie Nyegaard (R) og holder tale på græsset i Bispeparken bag Kringlebakken, og senere optræder jazzgruppen Trypical Cumbia.

Du kan også høre lydspor fra den nye bog ’Joy, Ranya, Sana, Shadman, Mariam – Fem Kvinders Fortællinger’, som vi tidligere har skrevet om på minby.dk.

I forbindelse med jubilæet kan du også finde en række fotoudstillinger i byrummet. Blandt andet ’Menneskerettigheder’ på BIBLIOTEKET og ’FOOD MEMOIRE’ i Nørrebrohallen i ugerne 38-41.

Integrationshuset Kringlebakken arbejder for inklusion og empowerment af minoritetetniske kvinder og børn og har blandt andet til formål at styrke nydanske kvinders stemme i debatten.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

I 2017 gik årets skulderklap til Rideklubben på Islands Brygge.

Skulderklappris: Hvem skal gå i »Perlemor«s fodspor?

Som alle andre år kommer klovnen Knud forbi og underholder.

Kom til kvartersfest på Guldbergs Plads