Carl-Einar Jørgensen da han fratrådte som leder af Nabo-Østerbro i 2012.
Carl-Einar Jørgensen da han fratrådte som leder af Nabo-Østerbro i 2012. - Foto: Flemming Schiller

Nabo Østerbro i næsten 25 år

Kulturcafé: Carl-Einar Jørgensen kommer forbi Davids Kirke Kulturcafé, Koldinggade 11, onsdag 11. september klokken 14 og holder foredrag om etableringen af Nabo-Østerbro som et forsøg i relation til bydelsforsøgene i 1997-2001. Tanken var gennem frivilligt arbejde at aktivere lokale borgere i forskelligt socialt arbejde, som kunne ændre ensomhed og styrke fællesskabet. Bydelsrådene blev nedlagt i 2001, men Nabo-Østerbro har snart 25-årsjubilæum. Foredraget er det første i Kulturcafeens temarække om Ensomhed og Fællesskab. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Festgudstjeneste i Holmens Kirke i anledning af 400 års jubilæet.

Se billederne: Holmens Kirke fejrede 400 år med festgudstjeneste

‘Fødsel sygdom død’ udstilles hver aften på RoofTop, der er et lysskilt på Ingerslevsgade.

Sygdomme udstilles på langt lysskilt