Skuespiller Tommy Kenter kan opleves i forestillingen ¿Spillemand på en tagryg¿ som kan opleves på de skrå brædder på Det Ny Teater. Foto: Niels Ditlev
Skuespiller Tommy Kenter kan opleves i forestillingen ¿Spillemand på en tagryg¿ som kan opleves på de skrå brædder på Det Ny Teater. Foto: Niels Ditlev - Foto: Pr-foto

Spillemand Kenter på en tagryg

Musical. Skuespiller Tommy Kenter kan opleves fra 26. september i musicalen ‘Spillemand på en tagryg’ på Det Ny Teater i rollen som mælkemanden Tevy.

Teater: Det er en af de største danske opsætninger på musicalfronten, som Det Ny Teater på Gammel Kongevej opsætter i med premiere 26. september. Der er naturligvis tale om musicalen ’Spillemand på en tagryg’, der sættes op på de skrå brædder i annledningen af 25 års jubilæet for genåbningen af Det Ny Teater.

I hovedrollen som spillemanden på tagryggen kan man se frem til at opleve skuespiller Tommy Kenter i rollen som Tevy. Hans bedre halvdel, hans kone, Golde, spilles af skuespillerinde AnnMari Max Hansen, der efter flere års fravær igen er klar til at indtage de skrå brædder.

Et hit fra Broadway

På rollelisten er også Jesper Asholt, Marianne Høgsbro, Karin Nordly, Sebastian Harris, Kristian Rossen og Holger Perfort.

’Spillemand på en tagryg’ er én af de største Broadway-hits nogensinde, og den har fået ikke færre end ni Tony Awards ved verdenspremieren på Broadway i 1964 og spillede hele 3.242 gange i rap.

Foregår i zarens Rusland

Handlingen i ’Spillemand på en tagryg’ foregår i zarens land i Rusland i 1905, hvor verden er i forandring og opbrud. Forude lurer revolutionen og angreb på jøderne og deres ejendom.

Tevy er den lune jødiske mælkemand, der forsøger at holde balancen på tagryggen lige som en spillemand.

Han prøver at holde styr på sin kone og døtre, men ikke alt går lige efter planen. Døtrene vil selv bestemme og vil ikke følge traditionerne. Mere skal ikke røbes her, få selv et sæde i den gamle teatersal og kig med.

En kendt sang

I musicalen kan du se frem til at høre sangen ’Hvis jeg var en rig mand’, som de fleste nok kan nynne med på.

Billetsalget er gået i gang på teatrets hjemmeside.

Musicalen spiller frem til og med 15. december.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
De to kunstnere bor på Østerbro en spytklat fra hinanden. Foto: PR Foto

Nordbrandt og Nussbaum udgiver album

Helene Bach til venstre er på besøg i haven hos Melissa Fugl i det sydvestligste hjørne af Amager.

»Støj fra lufthavnen er blevet værre«