Asser Amdisen er historiker og uddannet fra Københavns Universitet. Foto: PR foto
Asser Amdisen er historiker og uddannet fra Københavns Universitet. Foto: PR foto

Om den kolde krig og konsekvenserne

Vesterbrogade: Onsdag 11. september klokken 14.30 holder Asser Amdisen foredrag om den kolde krigs storhed og fald blandt andet i anledning af, at det er 30 år siden, at Berlinmuren faldt. Amdisen vil fortælle om Europas genforening og de mange skurke i den kolde krig. Forløbet, der varede i flere årtier, afsluttedes med jubel i Øst såvel som Vest, men med sig kom også konsekvenser, man ikke havde forudset. Foredraget finder sted i Eliaskirken på Vesterbro, er gratis, og William Salicath, der er præst i Eliaskirken, er vært til foredraget.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Skønne blomster skal der være flere af, hvis det står til to lokale politikere. Arkivfoto

Bistriber med masser af blomster

Nicolai Jørgensen blev skuespiller, fordi han brækkede ryggen under en volleyballkamp, og så måtte han finde på noget at andet at lave end idræt på højt plan. Han blev så forelsket i skuespillerfaget, at han søgte ind på Statens Scenekunstskole og blev færdiguddannet sidste år. Foto: Martin Sørensen

Brækkede ryggen – og blev skuespiller