Dragør Revyens nye kapelmester Jonas Hinze.
Dragør Revyens nye kapelmester Jonas Hinze. - Foto: Dragør Revyen.

Kapelmester ramt af sygdom, men revy reddet på målstregen

Dragør Revyens kapelmester blev pludselig ramt af sygdom, men revyen er reddet på målstregen. Ny kapelmester er fundet.

DRAGØR: Der er godt gang i prøverne på dette års udgave af Dragør Revyen, som netop er kommet på fode igen efter at have været aflyst sidste år. Men lige som det gik så godt, blev kapelmester Karl Erik Grønbech syg, og der opstod igen tvivl om, hvorvidt revyen kunne reddes, oplyser revyen i en pressemeddelelse.

Efter intens søgen er det lykkedes at finde en ny kapelmester, som kunne springe til, på trods af at premieredatoen nærmer sig med hastige skridt. Jonas Hinze hedder den nye kapelmester, som er uddannet musiker og har kapelmestererfaring fra adskillige teateropsætninger og musicals.

Med sine blot 25 år er Jonas Hinze måske ikke en typisk kapelmester-kandidat. Men selv om revygenren er gammel, er den samtidig meget nutidig, mener han.

»Det er budskabet, der gør revygenren interessant. Det politiske, der giver hver forestilling en aktualitet,« siger han.

Nu skal Jonas Hinze i gang med at skrive musik, for lige om hjørnet venter premieren på Dragør Revyen, der her premiere 4. oktober og spiller i alt 16 forestillinger frem til 2. november.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Efterlyser mere mod i byrummet

Slæng dig ned i pallemøblerne, der blev indviet med Byttestationens fødselsdag. Men hvordan kan vi sammen skabe endnu mere liv på Helga Larsens Plads? Arkivfoto: Martin Sørensen

Vær med til at skabe mere liv på Helga Larsens Plads