- Foto: Ryesgade Beboerloppemarked

Kom til loppemarked i Ryesgade

LOPPEMARKED: Søndag 8. september, klokken 10-16, holder beboerne i Ryesgade, Blegdamsvej og Dosseringen fælles gadeloppemarked, på et afspærret område af Ryesgade, fra nummer 63 til 90A. Gaden bliver ryddet for biler, så der er rigelig plads til de over 200 stader og alle de mange gæster´, der måtte ligge vejen forbi.

På markedet vil man kunne finde alt fra knappenåle til møbler og masser af tøj. Desuden deltager flere butikker på den ene eller anden måde. Pizzamanden holder åben, Irma sælger kaffe og Blomsterdrøm sælger planter. Børn vil stå for salg af kager og saftevand, så der er rigelig forplejning i dagens løb.

Fredens kirke, deltager desuden i år med forskellige aktiviteter såsom en hoppeborg for børn.

I tilfælde af heldagsregn ser arrangøreren sig nødsaget til at aflyse markedet. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Katrine Weber har skrevet podcasten om den ydre del af Østerbrogade.

Gå på Østerbrogade og få historier fra gaden i dine ører

Sporvogn nummer 6 på skinnerne på Vester Fælledvej og Platanvej. Foto: Sporvejshistorisk Selskab

Fortidens sporvogne som kalender i 2020