Du kan blive den heldige vinder af en ren forkælesesdag i Kronen hvor du først får en fantastisk ny frisure hos Frisør Pii og lækkert nyt efterårstøj til en værdi af i alt 5000 kroner. Brug en hel dag - 24. september - på at få et helt nyt look. PrFoto:
Du kan blive den heldige vinder af en ren forkælesesdag i Kronen hvor du først får en fantastisk ny frisure hos Frisør Pii og lækkert nyt efterårstøj til en værdi af i alt 5000 kroner. Brug en hel dag - 24. september - på at få et helt nyt look. PrFoto:

Hvem skal vinde et nyt look?

Vanløse Bladet søger en modig vanløseborger, der tirsdag 24. september har lyst til at bruge en hel dag på at blive forvandlet med nye lokker hos Frisør Pii, make-up og lækkert efterårstøj fra Kronen.

FORVANDLING: Har sommeren sat sine spor på hår og hud og synes du, at det er de samme fem gamle klude, der hænger i klædeskabet.

Kunne du godt trænge til en ordentlig omgang og et nyt look?

Så kan du måske blive den heldige vinder af Vanløse Bladet og Kronen Vanløses make-over-konkurrence, der finder sted tirsdag 24. september i Kronen.

Man kan vinde en komplet styling i Frisør Pii, hvor man kommer under kærlig behandling af frisør Louise Pii til en værdi af 3.000 kroner.

Herefter vil man få lagt makeup og så vil en personlig stylist klæde vinderen på i nyt efterårstøj fra centrets butikker. Man får et gavekort til en værdi af 2.000 kroner til køb af det tøj, du kan lide fra stylingen.

Betingelsen for at deltage i konkurrencen er, at man skal være frisk på et helt nyt look – det er ikke nok at få klippet spidser eller lavet få striber i håret. Og så skal man sætte kryds i kalenderen 24. september fra 9 til 17, hvor make-overen finder sted.

Sådan deltager du:

Skriv en kort mail med navn, adresse og telefonnummer samt en beskrivelse af, hvad man søger nyt look til. Er det til arbejdet, til fest eller blot til hverdag.

Du må også meget gerne komme med en kort personlig historie og fortælle lidt om dit liv i Vanløse.

Husk at sende et vellignende billede med af dig selv – helst i fuld figur. Du skal også skrive din tøjstørrelse (cirka), så stylisten kan nå at finde tøj frem.

Du skal være opmærksom på, at Kronen Vanløse, Frisør Pii og Vanløse Bladet ejer rettighederne til billederne og må bruge dem i markedsføring og kommunikation.

Send din ansøgning til Vanløse Bladet på red@vanlosebladet.dk – skriv MAKE-OVER i emnefeltet – vi skal have din mail senest torsdag 19. september.

Vinderen får direkte besked.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Anita Streit vil gerne takke alle de faste kunder, der er årsagen til, at hun nu kan fejre 25 års jubilæum. Også hendes trofaste firmakunder bl.a. Københavns Professionshøjskole, Rigshospitalet, DK4, Københavns Universitet og Stefanskirken. Foto: Martin Sørensen

Anita har sat kulør på tilværelsen i 25 år

Katrine Weber har skrevet podcasten om den ydre del af Østerbrogade.

Gå på Østerbrogade og få historier fra gaden i dine ører